Damian Haak

Super blij zijn wij met zijn toezegging om bij ons les te komen geven. Damian is ook freerun trainer in Ten boer en Veendam. Damian is enthousiast en hoopt de freerunning bij SVA net als Jasper voort te zetten of uit te breiden.

De keerzijde is dat Jasper ons na 3 jaar gaat verlaten. Jasper heeft de lessen succesvol en met enthousiasme gegeven, maar afgelopen voorjaar had hij al aangegeven te willen stoppen. We vinden het super van hem dat hij nog is gebleven tot we geschikte vervanging hebben gevonden. De freerun trainers liggen niet voor het oprapen.

Het gaat ineens allemaal heel snel, daarom willen we de freerunners de kans geven om afscheid van hem te nemen. Jasper zal in de groepsapp aangeven wanneer hij nog een keer bij de lessen zal zijn.

Aangezien Damian qua tijd eerder kan beginnen hebben we besloten dat alle lessen vanaf januari weer 1 uur wordt i.p.v. 55 minuten. De compensatie op de contributie gaat er dan in Q1 weer vanaf.

Jasper, heel veel geluk in de toekomst en we hopen nog eens iets van je te horen en Damian welkom bij onze vereniging en succes!

Het bestuur SVA

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *